Braderie 2020 afgelast

Hierbij willen we iedereen informeren over het genomen besluit met betrekking tot de braderie in Zalk. Het spijt ons u te moeten meedelen dat wij hebben besloten om de braderie op 19 september 2020 definitief niet door te laten gaan. 

Wij kunnen als organisatie niet voldoen aan de voorwaarden die de Gemeente Kampen stelt voor het verkrijgen van een vergunning en het waarborgen van de veiligheid en daarmee de gezondheid van zowel standhouders, bezoekers als onze vrijwilligers. Uiteraard staat veiligheid en gezondheid voor ons voorop. Op het moment dat we dit als organisatie niet kunnen garanderen kunnen we helaas geen andere keuze maken dan afzien van verdere organisatie voor dit jaar.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat we in het jaar 2021 weer een braderie kunnen organiseren zoals u van ons gewend bent. Deze staat gepland op 18 september 2021.