Braderie 2020 afgelast

Gewikt, gewogen en heroverwogen: het besluit is genomen. De braderie van 2020 gaat helaas niet door in verband met het Corona virus.

Wij kunnen als organisatie niet voldoen aan de voorwaarden die de Gemeente Kampen stelt voor het verkrijgen van een vergunning en het waarborgen van de veiligheid en daarmee de gezondheid van zowel standhouders, bezoekers als onze vrijwilligers. Uiteraard staat veiligheid en gezondheid voor ons voorop. Op het moment dat we dit als organisatie niet kunnen garanderen kunnen we helaas geen andere keuze maken dan afzien van verdere organisatie voor dit jaar.

Met een grotendeels lege agenda voor dit najaar gaan wij de zomervakantie in. Maar we hopen eind augustus en in september nog een paar mooie zomeravondconcerten te kunnen geven. En er zijn nog meer plannen! Hier gaan we hard mee aan de slag. We wensen iedereen een fijne, goede en vooral gezonde vakantieperiode toe. Via de diverse social media kanalen houden we u op de hoogte van onze plannen voor het najaar.