2020 is van start gegaan

Ook vanaf deze plaats de beste wensen voor het nieuwe jaar. Als vereniging kijken we met gepaste trots en zeker met dankbaarheid op et prachtige jubileumjaar wat we met elkaar hebben beleefd. Ook het komende jaar staan er weer diverse mooie optredens op het programma. De agenda is inmiddels bijgewerkt en via onze Facebook pagina houden we u graag op de hoogte met betrekking tot alle geplande activiteiten. Uiteraard zijn wij ook in het nieuwe jaar bereikbaar via excelsiorzalk@gmail.com, of bezoek onze repetitieavonden. Wij repeteren:

  • woensdagavond van 19:45uur tot 22:00uur (A-band)
  • donderdagavond van 17:00uur tot 17:45uur (C-band)
  • donderdagavond van 17:45uur tot 18:45 uur (B-band)

We hopen er samen weer een mooi, muzikaal jaar van te maken. Graag zien we u bij één van onze activiteiten.