Reünie en jubileumconcert

U heeft het vast al ergens gelezen, Chr. Brassband Excelsior bestaat in 2019 maar liefst 100 jaar! Een bijzondere gebeurtenis, waar we het komende jaar natuurlijk extra aandacht aan besteden. Onder alle inwoners van Zalk is al een speciale jubileumkrant verspreid. En op 30 maart a.s organiseert Excelsior haar jubileumconcert. 

Tijdens het jubileumconcert zal de hele vereniging van zich laten horen. Onze jongste leden uit de AMV groep, de b-band, de drumleerlingen en de A-band. U kunt een gevarieerd en toegankelijk programma verwachten met herkenbare muziek van alle tijden. Anne-Linn Beekhof zal haar medewerking verlenen als zangeres. De kosten voor het concert bedragen €8,- per persoon. 

Voorafgaand aan ons jubileumconcert organiseren wij een reünie voor oud leden van Excelsior. Ben je of bent u lid geweest van Excelsior? Dan zien we u graag op 30 maart! Het programma ziet er als volgt uit:

15:30u inloop
16:00u start reünie voor oud leden
18:00u lichte avondmaaltijd
19:30u start jubileumconcert
+/- 21:45 u receptie/afterparty 

De kosten voor het totale programma bedragen €15,- per persoon. Dat is inclusief welkomstdrankje, hapjes en de lichte avondmaaltijd. Voor de reünie horen we (ivm de boodschappen) graag of u erbij bent. Stuur een e-mail naar: Zalkreunie2019@gmail.com 

We hopen u op 30 maart a.s te ontmoeten tijdens één van deze activiteiten!