Onderscheiding echtpaar Dekker

Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd, onze leden Henk en Gerda Dekker te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau! Het echtpaar ontving op dinsdag 26 april de koninklijke onderscheiding. Burgemeester Bort Koelewijn roemde de onvermoeibare inzet van beiden. Met name hun werk voor de Brassband was een reden om een lintje op te spelden.

Henk is jarenlang bestuurslid geweest van de muziek, daarnaast beheert hij onze muziekbibliotheek. Henk is de directeur van de jaarlijkse braderie. Een serieus evenement waar hij maanden druk mee is. Samen met Gerda is hij al meer dan 30 jaar koster van de Nederlands Hervomde Kerk in Zalk. Gerda zet zich in onze vereniging met name in voor de jeugd. Zij is al jarenlang een drijvende kracht in en achter het B-orkest. Gerda verzet heel veel werk voor de kerkgemeenschap in Zalk. Ook daar heeft de jeugd haar aandacht.

Wij zijn heel trots dat Henk en Gerda onderdeel uitmaken van onze vereniging. Het was een feest om vanmorgen bij de onderscheiding aanwezig te zijn. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

IMG_8264 IMG_8205

IMG_8196